Få altid de crosshjelme til at passe under alle omstændigheder!

10 december 2020 Anders Lundtang Hansen

De crosshjelme skal bare passe under hver træning og løb, man er med i, hvis man dyrker denne motorsport, for det kan betyde forskellen på liv eller død for dig, hvis du ikke indtænker dette.

Det, håber vi, er du blevet tudet ørene fulde med gennem tiden, om du er ung eller ældre og dyrker denne sportsgren enten som hobby eller på eliteplan.

Og bare lige for at slå det helt fast, så mener vi altså, at pasningen skal være der i form af at beskytte hovedet. Det æstetiske skal altid, altid komme i andet led.

Man må gerne tænke over det, men det må aldrig komme på bekostning af sikkerheden ved sådan en hjelm.

Og måske bør man faktisk tjekke denne hjelm efter en gang eller to mere af, hvad man plejer, for det kan godt tænkes, at den faktisk ikke sidder helt godt længere.

Hold øje med, at crosshjelmen hele tiden passer

Man bør jo købe dig et godt udstyr i form af den slags, hvor man ikke skal tænke over prisen, hvis dette netop kan betyde forskellen, om man skal sidde som en grøntsag i en rullestol resten af livet – eller dø.

Men ofte skal sådan en hjelm sidde tæt på hovedet, så man måske moser og maser den hjelm ned over hovedet uden at tænke på, om man faktisk tager den på, så den passer, eller man presser den til det.

Sådan en hjelm giver sig jo nok lidt med tiden, så den passer til ens hoved, og der fulgte måske en vejledning med til, hvordan det skal føles at have den på, så den sidder rigtigt, men det har man lidt glemt med tiden.

Men ens hoved er måske vokset, eller man har fået en frisure, som fylder hjelmen mere ud, så man bør tjekke efter mere end ofte, om hjelmen stadig sidder sikkert, som den skal.

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID