Kig efter dette hos dit værksted

11 maj 2020 Cecilie Mortensen

Der er ikke noget bedre end at finde et godt værksted. Det kan betyde, at man kan sende sin bil trygt afsted, når den skal gennemgås. Det gælder både, hvis den skal til eftersyn eller hvis den har en skade, som skal repareres. Der er mange små ting, som kan påvirke den oplevelse, man får hos et værksted. Her er nogle af de ting, man kan kigge efter, når man gerne vil finde et godt værksted. 

Hold øje med disse ting på værkstedet

Før man sender bilen til reparation, så kan et første skridt være, at man finder er værksted, som er autoriseret. Det giver nemlig en vis standard for det arbejde, der udføres. 

En anden ting der er ideelt er, når man finder et værksted, som har særlig erfaring med ens bilmodel. På den måde kan man nemlig vide, at de kender godt til bilen, og de typiske ting, man skal være opmærksom på. 

Der er også en række andre ting, der kan være gode at holde øje med. Det er ofte noget, man også kan sikre sig mundtligt. Det er bl.a., at der ikke laves ekstra arbejde på bilen, med mindre man er indforstået med det. Der er nemlig værksteder, som ikke informerer omkring, hvis de foretager ekstra arbejde – og det kan betyde, at man kommer fra værkstedet med en dyrere regning end først antaget. 

Det kan også være rart, hvis man får givet en fast pris, før arbejdet påbegyndes. På den måde har man også en finger på pulsen, når bilen er på værksted. Dette kan også være ideelt at spørge om som noget af det første – på den måde kan man også sammenligne prisen med andre værksteder, så man kan få en god og konkurrencedygtig handel. Et af de steder man med fordel kan starte, når ens Volvo skal på værksted er her: https://www.bh-f.dk/volvo

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID