Hvorfor skal jeg køre med cykelhjelm?

08 juni 2021 Astrid Pedersen

Måske tænker du, at det virker som overkill med en godkendt cykelhjelm. Du kørte jo aldrig med cykelhjelm som barn, og dengang kørte du en del vildere end du gør nu om stunder. Og du skal jo ikke ud i noget landevejs cykling eller mountain bike – der er blot tale om stille og rolige cykelture til og fra kontoret i hverdagen.

Men her skal du tænke på at det ikke kun er dig der færdes på vejene i morgen og eftermiddags myldretiden. Trafikken er en del tungere nu end da du var barn. Der er flere store og små biler på gader og veje samt andre cyklister på cykelstien. Og alle kører måske ikke lige så pænt som du selv.

Med andre ord er risikoen for et styrt altid til stede. Med denne risiko følger risikoen for at slå hovedet rigtig grimt. Ved et styrt fra en cykel og direkte ned i asfalten kan du sagtens pådrage dig en hjernerystelse, et kraniebrud, eller måske indre blødninger i kraniet som kan føre til hjerneskade.

Alle tre skader kan invalidere dig resten af livet. Og dette kan du altså undgå ved at iføre dig en godkendt cykelhjelm inden du svinger dig op på din jernhest og hjuler ud i det blå.

Hvor kan jeg købe en god cykelhjelm?

Hvis du er på udkig efter en cykelhjelm som er både solid og billig kan du med fordel tjekke Cykelhjelm.dk hos Cykelhjelm.dk finder du et væld af forskellige cykelhjelme i top kvalitet, fra nogle af de mest velansete brands.

Samtlige cykelhjelme du finder hos Cykelhjelm.dk lever op til den danske sikkerhedsstyrelses krav og standarder, og har dermed de bedste forudsætninger for at beskytte dit hoved i tilfælde af styrt fra cyklen.

Du kan læse mere, og finde din perfekte cykelhjelm, i den online shop på Cykelhjelm.dk.

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID