Hvor kan jeg tage mit kørekort i Odense?

24 maj 2021 Astrid Pedersen

Er du fyldt sytten år, må du begynde at tage køretimer ifølge gældende dansk lov. Mange unge vælger at tage deres kørekort mens de går på ungdoms uddannelse således at de har det når de har færdiggjort denne og måske skal ud på arbejdsmarkedet eller i gang med en videregående uddannelse.

Hører du til de heldige som kan gå i gang med at erhverve dit kørekort til personbil bør du vælge en lokal kørelærer eller en ditto køreskole så du kan få den gode rutine i et område du kender.

Tag dit kørekort hos Blangstedgård Køreskole

Hvis du er på udkig efter en dygtig kørelærer i Odense kan du finde ham eller hende hos Blangstedgård Køreskole.

Blangstedgård Køreskole er en af de mest velrenommerede køreskoler i Odense og har igennem mere end fire årtier hjulpet unge odenseanere sikkert igennem såvel den teoretiske som den praktiske del af køreprøven. Hos Blangstedgård Køreskole er du garanteret sikker køre undervisning som gør dig tryg på vejene og giver dig et solidt fundament for at blive en dygtig bilist.

Blangstedgård Køreskole tilbyder den lovpligtige kørekort undervisning til ganske rimelige priser. Foruden de faste priser på undervisning skal du påregne omkostninger til faste eksterne udgifter så som den påkrævede lægeattest og selve køreprøven.

Hos Blangstedgård Køreskole får du som minimum 29 teori lektioner og 16 køre lektioner på vej inklusive mørke kørsel og kørsel på motorvej – og så selvfølgelig otte lektioner på manøvrebane og på køreteknisk anlæg (glatbane).

Sikker og tryg køreundervisning hos Blangstedgård Køreskole

Hos Blangstedgård Køreskole finder du udelukkende dygtige og erfarne kørelærere som besidder den rette rutine og det kølige overblik. Med en kørelærer fra Blangstedgård Køreskole kan du føle dig helt tryg i forbindelse med dine køretimer. Og du vil med sikkerhed blive en bedre bilist hvis du tager dit kørekort hos Blangstedgård Køreskole – læs mere på https://www.blangsted-autoskole.dk/driving/.

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID