Husk dette når du køber brugt bil

17 maj 2020 Cecilie Mortensen

Hvis man har besluttet sig for, at man vil købe brugt bil, så kan der være gode besparelser at finde. Men hvad er egentlig nogle af de generelle fordele ved at købe brugt? Og er der nogle men’er, man skal holde øje med? Det prøver vi at se på herunder. 

Fordele ved at købe brugte biler

En af de helt store fordele ved en brugt bil er naturligvis, at man kan få en god pris. Ofte er det sådan, at jo flere km en bil har kørt, jo mere falder den også i værdi. Og det kan komme de efterfølgende bilejere til gavn. De høje bilafgifter i Danmark gør nemlig, at det kan være en dyr fornøjelse at være bilejer. Og hvis man ikke er interesseret i en bil, som er helt ny fra fabrikken, så kan en bil med km på bagen være en mulighed. Den mulighed har man bl.a. når man køber brugte biler i Ballerup

En anden fordel ved at købe brugt er, at man få bilen med sig relativt hurtigt. Det behøver derfor ikke at være ventetid på, at bilen skal fragtes fra fabrikken og til bilforhandleren. 

Men’er ved at købe brugte biler

Når en bil er brugt, så er der naturligvis flere ting, man skal være opmærksom på. En af de ting er, at jo flere km en bil har kørt, desto større risiko er der for, at der kan komme skader. Det er nemlig helt naturligt, at en bil bliver slidt desto mere den har kørt. Derfor kan det også være en idé, at man kigger efter en bil, som ikke har kørt alt for mange km – især hvis man i forvejen kører meget til hverdag. 

Udover potentielle reparation, så vil en brugt bil ofte have forskellige tegn på at have været brugt. Det kan være, at det kan ses på sæderne, rattet, gearstangen eller andet. Det er nemlig ikke at undgå, at en bil bliver slidt med årene. 

 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID