Hold bilen godt kørende over vinteren

29 november 2019 admin

Når bilen skal være godt kørende i de kolde vintermåneder, så er der god grund til at gøre den ekstra vinterklar. Nogle af tingene vil du selv kunne ordne, og andre ting kan du med fordel ordne med hjælp fra dit autoværksted. Til en start så er det en rigtig god idé at få skiftet dækkene. Dette er nemlig en af de ting, som er alfa og omega, når der er frost og sne udenfor. Hvis du er en erfaren billist, så er du sikkert ikke i tvivl om, hvilken forskel, det kan gøre. Vinterdæk er med til at give bilen et bedre vejgreb, så bilen kan køre mere solidt på vejen. Derudover får du også en kortere bremselængde – og det er slet ikke uvæsentligt, da is på vejene i forvejen kan gøre det svært at bremse. Vinterdæk giver desuden også bilen bedre fremdrift. Med andre ord så er der altså alle gode grund til at få skiftet dækkene, så snart der er frostgrader udenfor. 

Udover vintervæk så er der også andre tiltag, som kan sættes i gang. Det kan bl.a. være en fordel at anskaffe sig frostsikker sprinklervæske. På den måde fryser den helt tynde væske ikke til is, når ruden skal gøres rent under kørsel. Det er nemlig sådan, at de mange saltede veje kan give et ekstra stort behov for sprinklervæske under vinterperioden. Det er derfor heller ikke uvæsentligt, at du har god sprinklervæske fyldt på din bil. 

Gør bilen vinterklar hos et autoværksted i Ebeltoft

Hvis du er bosat i eller omkring Ebeltoft, så er der god grund til at køre forbi Kongsgårde Autoværksted. Her møder du professionelle mekanikere, som helt sikkert kan hjælpe dig godt på vej med en bil, som skal være klar til de kolde vintermåneder. De har erfaring med service og reparationer af mange forskellige biler. 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID