Find det bedste autoværksted i Frederikshavn

26 oktober 2021 Astrid Pedersen

editorial

Som ejer af en eller flere biler har du brug for kontakt til et kompetent autoværksted. På et autoværksted kan du få hjælp til alt hvad der vedrører service og reparation af din bil. Det er en god idé at vælge et autoværksted med et solidt renommé – og gerne et som ligger tæt på din bopæl.

Hvem er Gærum Auto ApS?

Gærum Auto ApS – også kendt som Tougaard Biler – er et populært autoværksted i Frederikshavn.

Hos Gærum Auto ApS finder du udelukkende veluddannede og erfarne automekanikere og service teknikere som står klar til at hjælpe dig med din bil. Har du brug for en akut reparation af bilen eller måske en udskiftning af en reservedel kan du regne med prompte service hos Gærum Auto ApS.

De dygtige medarbejdere hos Gærum Auto ApS kender alt til biler og ved præcis hvordan man håndterer alt fra Bilka buler til udskiftning af drivremme, udbedring af skader efter stenslag, eller reparation af bøjede kofangere.

Gærum Auto ApS håndterer også gerne bilens service eftersyn og sørger for at den er i tip top køreklar stand. Med hjælp fra Gærum Auto ApS er du garanteret en sikker bil som du og din familie trygt kan trille rundt i.

Skulle du vælge Gærum Auto ApS som dit fast autoværksted i Frederikshavn kan du tilmed få en favorabel service aftale med værkstedet. Det betyder at du vil få adgang til en række fordele, for eksempel rabatter på produkter og services. Du kan få skiftet fra sommer til vinter dæk – og vice versa – kvit og frit. Og du kan opbevare de dæk, som ikke er i brug, på det til Gærum Auto ApS tilhørende dæk hotel.

Hvis du ønsker yderligere information om Gærum Auto ApS kan du klikke ind på tougaardauto.dk eller kigge forbi værkstedet på Brønderslevvej i Gærum.

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID