Få hjælp til din bil på lokalt autoværksted

12 juli 2021 Astrid Pedersen

Som ejer af en eller flere biler har du brug for god kontakt til et lokalt autoværksted. Her kan du nemlig få hjælp til såvel vedligeholdelse som reparation af din bil.

Hvor kan jeg finde et godt autoværksted i Tune?

Er du bosiddende i Tune nær Roskilde kan du med fordel vælge Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen som dit faste autoværksted.

Som fast kunde hos Bosch Car Service Tune får du, foruden en på én og samme tid professionel og personlig service, adgang til en lang række kunde fordele. Du kan for eksempel opnå gode rabatter på service eftersyn af din bil samt flere forskellige ydelser som relaterer sig til bilens vedligeholdelse.

Du får mulighed for gratis hjælp til skift fra sommer til vinter dæk – og vice versa. Og du kan opbevare de dæk, som ikke er i brug, på autoværkstedets tilhørende dæk hotel.

Få den bedste akut hjælp til reparation af skader hos Bosch Car Service Tune

Har din bil pådraget sig en skade af større eller mindre alvors grad kan Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen også hjælpe.

Uanset om det drejer sig om en totalt skade, en Bilka bule eller måske skader efter stenslag kan du få den bedste hjælp til udbedring af skaden hos Bosch Car Service Tune. Det vel udrustede autoværksted er forsynet med alt nødvendigt værktøj og udstyr til reparation af skader, udretning af buler og så videre.

I forbindelse med udskiftning af reservedele anvendes udelukkende originale dele eller dele af tilsvarende kvalitet fra velrenommerede producenter. Og hos Bosch Car Service Tune finder du kun de dygtigste og mest veluddannede mekanikere, service teknikere og lærlinge som står klar til at hjælpe dig med din bil.

Du kan læse mere om Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen, og kontakte autoværkstedet direkte, via hjemmesiden boschcarservicetune.dk

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID