Få den bedste hjælp til dit bil på dit værksted i Hørsholm

02 november 2019 admin

Når bilen får en bule, eller der skal skiftes imellem sommer og vinter dæk, er det rart at have kontakt til et pålideligt auto værksted, som kan håndtere alt hvad der vedrører reparation, pleje og vedligeholdelse af bil. Det er nemt og bekvemt kun at skulle handle eet sted, uanset om bilen skal have en antirust behandling eller en autolakering, have skiftet et eller flere dæk, eller have rettet buler ud.

Hvis værkstedet samtidig kan tilbyde montering og installation af diverse udstyr – for eksempel audio udstyr eller bil alarmer – er det blot en ekstra bonus. Men hvor finder man et sådant all round auto værksted, når man er bosiddende i Hørsholm eller nærmeste omegn?

Find din professionelle mekaniker i Hørsholm

Svaret er enkelt: Du aflægger Boomerang Auto en visit. Her vil du blive mødt af smilende og service mindede medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med din bil. Uanset og der blot skal skiftes en pære, om bilen skal have en antirust behandling, eller om du har total skadet din bil, kan de dygtige og veluddannede auto mekanikere hos Boomerang Auto altid fikse problemet.

Når du vælger Boomerang Auto som din mekaniker i Hørsholm, er du sikret en bred vifte af forskellige services, alle udført med den høje kvalitet og standard for øje. Dette gælder såvel for det udførte arbejde som for det udstyr og de reservedele, som anvendes. Boomerang Auto er cac certificeret – dette er din sikkerhed for tre års garanti på såvel mekaniker og vedligeholdelses arbejde som på reservedele.

Boomerang Auto – en virksomhed med håndværksmæssig og faglige stolthed

Hos Boomerang Auto er du altid garanteret et pris overslag og et estimat på den forventede tidsramme for reparationen. Dette er en del af standarden hos Boomerang Auto, som sætter kundernes tilfredshed meget højt. Du kan læse mere om service ydelser hos Boomerang Auto på boomerangauto.dk

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID