Din gamle bil er stadig penge værd

11 november 2019 admin

Er din bil ved at være der, hvor den har udtjent sin pligt? Så kan du stadig få gode penge for at aflever din bil som skrot. Her kan du opnå en skrotpræmie hos din lokale autoophugger. For at kunne få skrotpræmien for din gamle bil, skal du have en almindelig bil med plads til maksimum ni personer. Det må også gerne være en mindre varebil, som skal veje mindre end 3500 kg. Bilen skal fortsat have den lovpligtige ansvarsforsikring som en del af kriterierne. 

Når du skal have din skrotpræmie for din bil, skal du kontakte en ophugger. Her er det klart en fordel at vælge en miljøvenlig ophugger. Dermed har du sikkerhed for, at din bil bliver nedbrudt på bedste vis, så der er omtanke for miljøet. Det kan betyde, at helt op til 85 % af din bil vil blive genanvendt. Ved at du vælge en miljøgodkendt ophugger er du også garanteret 2.200 kr. for din bil i skrotpræmie. For at kunne opnå skrotpræmien, er det vigtigt, at din bil er registeret hos motorregistret efter d. 1 januar 2006. Hvis den er afmeldt før d. 1 juli år 2000, vil du ikke opleve at få udbetalt skrotpræmien. 

Hvilken autoophugger skal du vælge, når du skal skrotte din bil?

Der kan være mange hensyn at tage, når du skal skrotte din bil. Det kan også være bøvlet at skulle fragte bilen, hvorfor du har mulighed for at undgå dette, hvis du er bosiddende i Ringkøbing eller Holstebro. Her kan du blandt andet kontakte den miljøgodkendt autoophugger, der kan hjælpe med skrotbiler i Holstebro og omegn. De tilbyder at afhente din skrotbil, når det passer dig. Det gælder også andre skrotgenstande som f.eks. jernskrog eller elektronikskrot. Her kan du være sikker på at dit skrot bliver bortskaffet efter miljømæssige krav, da de blandt andet har ISO 14001 miljøcertifikat. 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID