Derfor bør du købe en brugt gaffeltruck

29 november 2019 admin

Hvis du er på jagt efter en gaffeltruck til din virksomhed, kan der være mange muligheder på markedet. Ligesom bilbranchen har du mulighed for enten at købe en ny gaffeltruck eller købe en brugt gaffeltruck. Der er naturligvis mange penge at spare, ved at købe en brugt gaffeltruck. Det vigtigste er dog at vide, hvad du har af behov og hvilke opgaver gaffeltrucken skal kunne løse for dine virksomheder. Dermed bliver du også klogere på, hvad du er på jagt efter, da der er mange muligheder på markedet. Når du har styr på, hvilke opgaver din truck skal kunne løse, kan det være aktuelt at finde frem til hvor stor trucken må være. Det skal være sådan, at der er plads til at den køre køre rundt på lageren eller i virksomheden, uden at være til gene eller langsomliggøre arbejdsprocessen. Dermed får du også den mest optimale truck for din virksomhed, som kan være med til at effektivere arbejdet. 

Du kan som udgangspunkt vælge mellem flere forskellige typer af gaffeltrucks. Her kan du blandt andet vælge om de skal køre på diesel, el eller gas. Den primære forskel ligger i om gaffeltrucken skal bruges indendørs eller udendørs. Hvis du skal bruge den indenfor, kan det være en fordel at overveje en gaffeltruck der enten kører på gas eller el. El er nu mest at foretrække, da det ikke forurener luften indenfor eller lugter. Den er også let at oplade, der der oftest et lettere adgang til el indenfor end udenfor.

Skal du bruge en gaffeltruck udenfor, kan det være smartere at vælge en gaffeltruck der kører på diesel. 

Vi har gjort lidt research og fundet frem til, hvor du finder de bedste priser på brugte gaffeltrucks til din virksomhed. Vi anbefaler derfor, at du lægger et besøg hos protruck, der tilbyder et stort udvalg af både nye og brugte gaffeltruck til skarpe priser. 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID