Beskyt din bil med en antirust behandling

08 juni 2020 Astrid Pedersen

Det fugtige danske vejr og vort til tider barske nordlige klima er ikke venligt stemt over for biler. Mange af bilens dele er nemlig fremstillet af metal – og metal har den svaghed, at det kan ruste. Når metal bliver oxyderet, altså udsat for ilt, vil en korrosion påbegyndes. Dette sker hurtigt hvis omgivelserne er fugtige – og salt i luften eller i vandet kan samtidig medvirke til dannelse af rust.

Rust nedbryder metal, og når først en af bilens metalliske dele har været udsat for et rust angreb, er det ikke sikkert det kan reddes igen. Dette gælder såvel karrosseriet som undervognen. Da undervognen er fyldt med hulrum, og det ikke just er hver dag man kigger under sin bil for at undersøge den for rust, er denne særligt sårbar.

Der opstår hurtigt kondens i de mange hulrum på grund af temperatur forskelle og høj luft fugtighed – og så har vi balladen. Dertil kommer at undervognen i de lange, kolde vintermåneder udsættes for salt fra vejene, som saltes for at undgå isdannelse.

Lad din bil gennemgå en professionel antirust behandling med jævne mellemrum

Alt i alt er det en rigtig god idé at lade såvel karosseri som undervogn gennemgå en beskyttende behandling med eksempelvis TekTrol mindst en gang hvert fjerde år. På den måde kan du beskytte bilen mod dannelse af rust, og dermed bevare de metalliste dele intakte i mange år.

Så slipper du for at skulle skifte undervognen eller dele af karrosseriet – for eksempel paneler eller døre – ud. Og da en sådan udskiftning hurtigt kan blive langt dyrere end en antirust behandling eller en undervogns behandling, er det bare om at komme i gang.

Hos Verner Mortensen Automobiler A/S i Silkeborg kan din bil få såvel en beskyttende undervogns behandling som en antirust behandling med TekTrol. Bestil tid i dag på http://www.vernermortensen.dk/vaerksted/undervognsbehandling/ 

Flere Nyheder

12 januar 2024

VW ID

11 januar 2024

ID

08 januar 2024

VW ID

07 januar 2024

VW ID